29.09.2008

GRATULERER MED 9 ÅRSDAGEN NIKOLINE!!


Idag fyller gulljenta vår 9 år. Hun er ei ivrig skolejente med mange jern i ilden. Hun svømmer, synger i kor, Sjåbagos, verdens beste barnekor!! Med Autofil Larsen som dirigent så må det bli bra!! Nikoline begynte på håndball også denne høsten, det er visst kjempegøy, og slitsomt! Nå i høstferien skal de begge to på håndballskole!


Ikveld skal dagen feires med full stue, samme hvordan den ser ut!! Jenta vår må feires,okke som!!!!


Jubilanten har bestemt menyen, spaghetti med kjøttsaus og masse kaker!! Jeg var igang kl 6. 15 idag jeg!!


Idag morges våknet hun kl. 05.00 å lurte på om hun kunne stå opp........................hjelpes meg, det var tidlig. Heldigvis er hun fornuftig å skjønte at det var for tidlig. Hun sovnet igjen et par timer!!


Kl. 07. 40 var hun ute og syklet med sin gave, splitter ny stor sykkel. Bilder får dere se senere!! Mest av alt ønsket hun seg nok en kanin eller en telefon, men det får bli senere!! Mor liker jo ikke kaniner!!!! Vel de er søte og se på,men der stopper det litt for meg!! En telefon har vi sagt hun skal få når hun trenger den......foreløpig må hun vente!!


7 kommentarer:

Solveig sa...

Hei:)
Tusen takk for kjempe koslig kommentar hos meg!
Så flott ei jente du har, gratulerer så mye med 9 års dagen! Håper hun har en kjempe fin dag:)

Livy sa...

Gratulerer så mye med dagen Nikoline!!

Sigrun sa...

Grattis med Nikoline. Skjønner din greie med kaniner....Er sånn selv til Solveigs store fortvilelse! ;))

KLem Sigrun

Klaffen sa...

Ja grattis til snuppetuppen. Har jo sagt det før i dag da - men det er jo så stas når de små blir større. Håper hun får masse fint, og at feiringa går knirkefritt i stua di :-) Ring når du skal rydde vekk møbelne, så kommer jeg da og`Klem fra naboen

Anka sa...

Hei hei. Så koselig med bursagsbarn i huset:) (hvertfall når de kan sove litt lenger, hihi) Kjenner meg igjen som liten, var jo bare sååå spent!
Ha en fin uke.

Jorunn sa...

Gratulerer med frøkna sin dag :0) Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! Så fin kommoden din under her ble :0) Utrolig hva noen strøk med maling kan gjøre.

Monica sa...

Gratulerer med gårsdagen til Nikoline. Håper feiringen i heimen gikk bra :)