24.09.2008

Kort til fargerik 60 åring!


Laget dette kortet på bestilling ikveld til en fargerik 60 åring!! Nå må jeg begynne å forberede meg til Paristuren og alle kursene!! Nå blir det ikke laget mer før vi reiser!! Tenk dere ca. 30 gale scrappedamer på tur til Paris!! Dette blir garantert årets happening altså!!!
I helgen får vi besøk av den herlige familien vi møtte i syden i sommer!! Jentene vet ikke noe, og de kommer til å bli superfornøyd!!
Ellers var vi på Liertoppen ikveld, det ble hull i ørene og nydelige "beckhamdiamanter" på Nikoline. Hun er så stolt. Håper vi slipper verk og klipping av øredobber som sitter fast denne gang!!
Ønsker dere alle en flott helg!! Jeg venter på malern jeg!!
Ønsker alle bloggere en flott helg!!

7 kommentarer:

Salte sa...

Nydelig kort Aase!! Paris ja, nå nærmer det seg... Skal på jobb i Oslo i neste uke, så jeg tror jeg venter til jeg kommer hjem derfra *hehe*

Prinsesse Elin sa...

Dette kortet var knall fint. Det er alltid kjekt få få ting som ingen andre har og som er laget spesielt med tanke på en selv. Ha en krativ dag:O)

Fru Fjeldhammer sa...

Så flott et kort.. her ser jeg talent altså!!

Scrappe tur til paris høres jo bare helt fantstiskt ut!!!

Klem

Klaffen sa...

Kortet var flott, som alltid :-) Huttetu som tia går ja - snart er det Paris på deg. Håper du kommer tilbake full av ideeer som smitter over på oss andre som må slite i gamle landet :-)Kult med hull i ørere ja, jeg skal nok kommentere det for henne på sfo i ettemiddag. oppmerksomhet er stas! i dag er det lekeland bursdag . hurra.. ehh...bare ungene koser seg så venter vi voksne! God klem til verdens beste nabo

Ingrid sa...

Hei! Hyggelig blogg du har.. har ikke vært her inne før jeg.
Kommoden i forrige innlegg ble kjempefin! Og du er jo superflink til å lage kort, ser jeg! :)
Ha ei fin helg!

Lykkehuset sa...

Takk for kommentaren:) Så fiiint kort! God helg!

Desirée sa...

Det kortet var jo bare herlig, og for noen flotte farver du har brukt! Paris ja... det hadde vært noe. Var der i fjor en tur, nydelig by!

God helg!