07.10.2008

PARIS for mine føtter snart......

Ja så er det bare to dager igjen til en stor gjeng norske scrapbookingdamer, inkl meg selv, setter turen til Paris og en skikkelig langhelg!! Vi skal på happenings og massevis av kurser der nede!! Dette blir nok årets tur tror jeg!!!

Slik ble det altså, mangler bare litt lys......


Imens jeg er borte kan dere få en liten sniktitt fra den nyoppussede stuen!! Ferdig er den ikke,men vi har flyttet inn der!! Dere skal få se flere bilder når jeg er tilbake og har gjort litt mer. foreløpig mangler både gardiner og lamper!! Den gamle upplighten får duge, jeg skal jo bort alikevel!!
Slik var det jo før vi begynte........


Vi har fått inn et parti med masse gamle parafinlamper og jeg tror nok sikkert et par av de skal få bli med hjem!!

Så ble det stue og spisestue i samme rom!!

Den andre stua som er på ca 30 kvm har den supersnille aasemannen spurt om jeg ikke vil ha til scrappestue?????????????????????? Hjelpes meg, han er helt fantastisk altså!!! Jeg klarte selvsagt ikke svare ja med en gang for jeg begynte å tenke på hvordan man kan klare å lage en PEN scrappestue???? Alle som scrapper vet jo at det blir mye rot og rusk av det!!Om jeg lager et langt arbeidsbord kan vi i tillegg ha pcer og annet framme der. Nå pakkes jentenes bort for hver gang de bruker og det er litt tungvindt. I tillegg kan vi ha et stor bord hvor jentene kan gjøre lekser, perle, male, ja de er jo kreative og har hele tiden prosjekter på gang!! Deilig å slippe ha dette på spisetuen også!!!Jammen blir det plass til en liten flatskjem på veggen også!! Da kan jeg scrappe og se litt TV samtidig!! Kan det bli bedre????Mannens argumenter er at jeg sitter i en altfor liten gang med arbeidet mitt. Om vi tar den lille stua til tv stue, blir den store stua på noen og 60 kvm stående der til pynt?? Hva skal vi gjøre det for, vi har kanskje besøk 10 dager i året?? Kommer det mange andre på besøk er det damer som skal scrappe og da brukes ikke stua uansett!!

Jeg tror nok jeg går for hans forslag, så bare jeg er hjemme dra Paris til uka så starter planlegging og innredning i den lille stua!!!

Tar gjerne imot gode forslag for en "PEN" møblering av en hobbystue!!


God helg til alle bloggvenner!!! Tidlig,men jeg rekker nok ikke flere oppdateringer før avreise!!

6 kommentarer:

Lykkehuset sa...

Blitt lyst og lekkert:) God tur til PARIS! Blir sikkert helt fantastisk:) Klem

Ingveig sa...

Så flott stua di ble, kan tenke meg det er deilig å få det lyst.
Høres supert ut med kombinert scrappe/arbeidsrom, heldige du som har så god plass.
Jeg har et felles scrapperom sammen med barna, eldstegutten har både trommesett og el gitar der oppe, pluss at han tar med seg kompiser og spiller data. Ikke alltid jeg orker å være der for å si det sånn...
Expedit hylla er uunnværlig for min del, ja og stort arbeidsbord. Lykke til med innredning og god tur til PARIS!

Klaffen sa...

Hey, du klarte ikke vente nei! Stua har jeg jo allerede sett "LIVE" men det ble såååååå flott! Fargen er enestående og ingen tvil om at du vet hva du vil. Sikker stil!Parafin lamper ja... huff eg vil egentlig ikke innrømme det, men jeg og bare MÅ ha en, eller to. De er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fine. DÅN! Veldig god tur til Paris vennen min! Ang scrappe stua. Du har en fantastisk mann i din fantastiske verden ( he he - den var god ) SLÅ TIL. Jeg hjelper gjerne. Stor klem

Rådyrveien sa...

Så fin stua ble! Deilig å få vekk den gule veggfargen, tenker jeg?(Har jo gjort det samme selv for en tid tilbake.)
Du er jammen heldig som får et så stort "hobbyrom".
God tur til Paris!

Hilde

Livy sa...

Ønsker deg en super tur til Paris! Dette er jo alle scrapperes drøm!! Kos deg supermye!

Stua ble kjempefin, og du for en snill mann du har!! Scrappestue er jo nesten for godt til å være sant!!!

Riktig god tur Aase!
Mange klemmer fra Livyheimen

Kristines verden sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg- jeg skal ta nærbilde av knottene, kjempefint om du kan sjekke om dere har- helt supert! Så fin stua ble- artig å forandre litt, faktisk helt nødvendig ganske ofte for meg! Ha en fin helg!!