21.10.2008

Travel høst.......

HERLIGE DAGER I PARIS!
Utrolig vakre blomsterboder på toget i Versailles!!

Bakgården på vårt lille koselig hotell!!

Lite tid til blogging i aaseheimen nå gitt!! Har vært på en fantastisk tur til Versailles og Paris!! Vi har vært på masse kurs, cropnight, og skravlet masse!! Har vel skravlet mer en jeg har laget, ingen er vel sjokkert av den grunn!! Kursene var det veldig forskjellig standard på, endel kurs var rett og slett knallbra og kjempeflotte!! Det ble ikke så veldig mange helt ferdige prosjekter, men noen ble det jo. bla annet dette vintage armbåndet som jeg selv har sydd!! Jeg vil legge ut ligg info og adresser til kursholdernes blogger senere! Jeg takker Marianne min særdeles gode romkamerat for hennes selskap!! Jammen har jeg billetter fra Metroen å scrappe også!!

Vintagearmbånd, så morsomt og så lettvint, skikkelig NOA NOA stil.
Vel hjemme i Norge har vi feriet Nikolines 9 års dag med 20 jenter på dansebursdag fredag som var!! Lørdag var holdt av til min mors 65 års dag. Min søster og jeg ordnet så hun fikk besøk av flere gamle kollegaer og hennes beste venninner. Selskapet skulle jo holdes i vår stue så jeg brukte fredagkveld/natt til å få huset beboelig etter disse 20 små søte dansere. Menyen var Chicken Tika Masala med salat,ris og nydelig gratinert brød med soltørkede tomater og basilikum!! Heldigvis hadde jeg sett for meg at det ble mye, så bakingen var satt bort til min søster.
Lory på bildet her er ei fantastisk kul jente som holdt kurs for oss. Vi laget album i stoff, men det prosjektet kommer dessverre ikke før nærmere jul her!!
Søndagen brukte vi først i St. Hallvard hallen hvor Nikoline skulle spille håndball. Hun spilte sin første turnering og jammen spilte hun hele 7 kamper. Stakkars liten hun var helt utslitt igår!! Søndag var det jo også TV aksjon, og siden jeg sitter i FAU på skolen var jeg engasjert der også. Når klokka ble 18.30 var vi endelig hjemme og kunne puste ut etter en meget travel uke!! Godt å være uthvilt når mandag kommer...........en annen helg kanskje!!


Helgen som kommer skal vi ha stand på brukt og antikk messen i Vikingskipet på Hamar!! Ja ja, godt vi har noe å gjøre!!

Mye lekkert i disse små koselige bakeriene altså!!

6 kommentarer:

Tara sa...

oj...scrappetur til Paris!!! det skulle jeg gjerne vært med på...
hørtes helt suuuupert ut:))

Klaffen sa...

Nå har jeg rett og slett venett på nytt innlegg, og glad du er tilbake! He he. Flotte bilder da, har jo hørt masse og ser for meg resten:0 At du er ei dame med mange jern i ilden er det INEGN tvil om.... helt rå er du, men det GÅR ANN å roe ned to hakk! Gleder meg til å se bildene på bloggen av den helt ferdige stua ( fnis ) Stor klem fra naboen og din venninde MonaLisa

Forglemmegei sa...

hei
takk for fine ord og besøket.
fin blogg du har selv.
kos deg masse
klem camilla

Klaffen sa...

gger noe til deg i bloggen min! God tur til Hamar! Stor klem

Livy sa...

Heisann!

Ser du har kost deg på tur ja!! Skulle gjerne ha vært der altså!

Ja nå nærmer det seg - en uke i morgen så er jeg i gang igjen:-)

Håper alt står bra til, og nå trenger vi en oppdatering her snart;-)

Klem klem

Salte sa...

Deilige bilder fra Paris Aase!! Lykke til med støvtørking *hehe*