28.10.2008

Støvtørking.......hjelp!!Ja,jenter idag har jeg rett og slett DEN JOBBEN foran meg!! Her skal nemlig disse to store bordene med fløyelsduker tømmes!! Duker skal vaskes,ristes bare kanskje, og alt skal tørkes av.............DÅN og DOBBELT DÅN!! Dette er ikke noe jeg rekker hver uke gitt!!

Fordi stua fortsatt ikke har fått gardiner el lamper blir det ikke noen innlegg derfra enda!! Aasemannen har nå lovet at jeg skal få min scrappestue i løpet av et par uker ihvertfall!!!!! Vi skal montere et par kommoder og så kan jeg begynne så smått å flytte alle scrappesakene over dit.

Lamper er det verre med til stua, jeg finner jo ingen i min prisklasse som jeg vil ha!! Ikke lett når jeg skal ha lysekrone og lampetter i samme serie. Alt som finnes nå går i krom og jeg skal ha gull/messing!! Pokker også......leter videre jeg!!

7 kommentarer:

Klaffen sa...

Dette fikser du da! Plutselig dukker det opp noen flotte lamper, og vips.. så er stua komplett! gleder emg masse til å se scrappe kroken din, ferdig! Planene er iallefall bra, som alt annet du gjør. Kos deg med støvtørkinga (sarkastisk jeg?) Sees senere. Nå skal jeg på intervju. Tiddelibom

Livy sa...

Jeg sier bare HJELP!!! Du har litt av en jobb forann deg!

Det med lamper kjenner jeg igjen - jeg finner iallefall ikke "min" lysekrone til en pris som passer meg!

Ha en fin tirsdag!
Klem. klem

My home is my Castle sa...

Ja lykke til sier jeg hihi...
Litt av en jobb du har foran deg !!!!

Jeg har heller ikke fått opp gardiner enda, så jeg venter litt med bilder jeg og ;)

Ha en fin dag og kos deg med filla ;)

Klem,Kari

Klaffen sa...

Har du kommet i bukt over støvet? Hvis ikke kunne du bare åpnet gluggene, så kunne snøen fått gjort sitt:-) he he. Ligger noe til deg på bloggen min. Klem

NIB sa...

Hei! I morgen slettes den gamle NIB listen. Hvis du vil være med videre må du bytte roll innen kl 24:)

Anitas hus sa...

Tjhihi, håper du har kommet deg igjennom støvtørkinga^^, Litt av en jobb ser jeg.
Tusen takk for den fine kommentaren på bloggen min. Mannen min var ute å pakket inn båten, når han kom inn igjen var badet malt, hehe... Han begynner å bli herdet så han sier ikke stort lenger;)
Han en fin uke!
Klem:O)

Evy-Kristin sa...

Hvordan gikk dette prosjektet, da?
...som passende "straff" for at du ikke har besøkt meg før, så har jeg tagget deg ;o)

Ha en fin dag, snuppa!
*klæm*