04.11.2008

Endelig.........scrappestue!!!

Ja da er støvtørking i butikken ferdig,og jeg rydder plass til julevarene!!! samme hva de sier om at det er for tidlig, vi må bare henge med vi!! Tar vi ikke julevarene fram nå, blir de ikke solgt nemlig!!!

Så skal jeg fortelle dere hva min fantastiske ektemann brukte sin bursdag på...............Han fyllte nemlig år igår!!!

Joda, han brukte kvelden i scrappestua han!!! Kommoder skulle monteres og benkeplater skulle tilpasses!! Når han endelig var ferdig med kommodene viste det seg at platene jeg hadde kjøpt ikke ble så bra,så kl. 21.30 igår,reiste han til Bauhaus og kjøpte en kjøkkenbenkeplate til arbeidsstua vår!!! Han er snill og god han!!Jeg startet straks jobben med å bære alle scrappesakene over,det tok ikke lang tid før skuffene var fyllt og resten er et kaos gitt!!!! Jeg mangler jo et framskap hvor alt rotet skal sorteres i hyller og skuffer der også. I tillegg må jeg nok bare innse at beholdningen av scrappesaker er noe over hva man behøver!!! Jeg må rett og slett bare klare å sortere ut en god del!!! Tror detblir en gigapakke til salgs på QXL!! Kjekt for nybegynnere det kanskje!!!Her ser dere hvordan den lille kroken jeg har sitti i er overfyllt, og så ser dere hvordan jeg nå skal få det!!!

På veggen over her skal PCskjerm og en liten flatskjerm henge tenker jeg!! Her i denne stua skal vi virkelig kose oss!!!

Jeg er kjempeglad for alle kommentarer fra dere.Har også registrert et par awarder til meg!! Dere er så gode, jeg kommer tilbake til disse når kroken er opp og går!!! Jeg må bare bruke tiden der nå!!

Håper dere fortsetter å besøke meg, selv om ikke innleggene kommer hver dag her!!

Jeg er på besøk hos dere selv om jeg ikke alltid legger igjen spor ettter meg altså!!!!!

13 kommentarer:

Anita sa...

Heldiggris! Jeg har tømt et rom som jeg har planer om å gjøre om til hobbyrom,men det går tregt med meg.Kanskje jeg skulle kommet meg ned i kjelleren istedfor å bruke fridagen min foran pc'en?
Ha en fortsatt fin dag, og nyt rommet ditt.

Evy-Kristin sa...

Åh - så fint det blir, Aase!
Skal du ha innflyttingsfest? ;o)

Gleder meg til å se når det er ferdig innredet!!

*klæmma*

Die Nordlichter sa...

WOW, dette blir kjempebra. Scrappekaffee i scrappestua di snart? *s*

Kiki

Klaffen sa...

Fy flate - du HAR verdens snillest mann! Men det visste jeg egentlig! BE er fantastisk, og nettopp defor passer han så bra til deg:) Scrappe kroken blir shitbra, si i fra om du trenger hjelp! Stor klem Mona - ps, Glad i deg

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Åhh, scrappestue, heldiggris!! Han mannen din er jo veldig snill og god da... :)

Hildegunn sa...

Takk for at du har tittet i bloggen min;-)
Heldigen du som har sånn en snill mann som ordner og styrer- selv på bursdagen sin!!
Han skal du ta godt vare på ;-)

Hildegunn sa...

Og ja, jeg har tegnet nissen.. ;-)
Kjekt at du likte den.
Det er tre nisser totalt som jeg har tegnet til stempel;-)

Sigrun sa...

scrappedag med jentene høres bra ut! Gleder meg til å de hvordan du får det!
Klem Sigrun

Salte sa...

oi, se her blir det scrappestue gitt!! Tusen takk for hyggelige ord i bloggen!! Jeg kommer gjerne og holder kurs - men det spørs om jeg har noe å lære deg :)

Hildegunn sa...

Familieskatter selger dem- Men det er Lindy på Scrapbookengros som har fått laget dem til stempler, så mulig de er rundt om i andre scrappebutikker òg :-))

pepperkverna sa...

Her blir det nok fint. Spennende å se ! Hege

Lill sa...

Heihei.Takk for at du tittet på bloggen min,og la igjen hilsen.Alltid like kjekt.Flott blogg du har og SÅÅÅÅ masse scraping.Her har jeg lagt det litt på hlla,ligger1 år etter me fotoalbummene til barna:(Får bare hoppe i det etter jul!Ha en forsatt flott helg.Klem

Perlehvit sa...

oioioi her var det mye stæsj! Men kjenner meg igjen i det at det samler seg opp ja! Har tatt litt av x-antall ganger i hobbybutikker;)

kjempelurt med de malm kommodene (regner med det er det?!) og den platen da! *notere seg tips*

Klem A