09.02.2009

Maskoter for DHK


Reistad jenter 9 år var maskoter for Drammnen håndball klubb DHK igår!! Gjett om de kosa seg da!!! Stolte var de der de kom løpende ut på banen, hånd i hånd med spillerne. Egne t-skjorter fikk de, autografer og en klem fikk de også!! Flott dag for småjentene som nok var litt flaue også!! En slik dag gir videre inspirasjon for mere gøy på håndballbanen!!

6 kommentarer:

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei aase- takk for en kjempefin kveld - det var så hyggelig å treffe deg også utenfor din herlige butikk / Godslageret. Er det kalt i dag? Jeg tenker på deg og sender masse varme tanker...jeg kommer innom snart.
Klem Hanna

Rådyrveien sa...

Håndballaget til Maren har også vært maskotter for DHK. Artig opplevelse det for ungene. :)
Ha en fin mandag!
Hilde

Jossa sa...

Synd at kampen endte uavgjort med så flotte maskoter:( Men det var nok en stor opplevelse for jentene allikevel.....

Ps! Ringte til Lille stasjon i dag, fortsatt ingen GreenGate:( Kan du gi meg et lite vink når hun har fått varene hun bestilte på messa....???? please:)Du venter vel du også?

Klem Jossa

Sivs hus sa...

Hei, Artig opplevelse for ungene:-) Ha en fin mandag. Klem Siv

Klaffen sa...

Ja det tenker jeg var stas, akkurat som jentene som fikk være med godset på banen. DÅN liksom, men samtidig flaut ;)I dag har det vært messe i Asker, og masse folk. I morgen er det sjau i Lier her, en real oppkvikker!! Nå er det snart dans på Vollen - JUHU! klem

Kate sa...

Så fint bildet ble! Har ikke sett det før jeg! Gleder meg til å vise veslefrøkna :)

Klem Kate