10.02.2009

Så får vi se hva.....Så får vi se hva det kan bli ut av denne "grufulle" puffen. Nikoline ønsker seg veldig en slik på rommet sitt!! Nå har jeg strippet den, og den er klar til pussing. Den blir vel "bombe" hvit, tenker jeg. Så tror jeg hun skal få bli med inn i butikken til naboen min, og velge seg et greengate stoff å kle den med!!

Vil tippe det tar ca en dag før den er full med alt mulig rart!! Hun er nemlig ekspert i å putte ting de utroligste steder!!

7 kommentarer:

moa sa...

hei-
..den kommer jo til å bli en liten prinsesse-puff, hvitmalt og med et søtt stoff...Å, tenk, så herlig å få fylle den med akkurat det hun vil...herlig!
ha en finfin dag!
klem

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Den blir fin tenker jeg - gleder meg til å se resultatet. Jeg er veldig fornøyd med stolen jeg kjøpte hos deg i går - eller rettere sagt jeg kjøpte den til mannen min. Vi må nemlig sitte bekvemt på kjøkkenet, fordi jeg ønsker meg en tv der....Så nå er jeg på jakt etter to nye stoler som er gode å sitte på...de behøver ikke å være like - det er jo litt stilig med forskjellige stoler (de stolene vi hadde var fra 1800 tallet, gustavianske og ikke gode å sitte på i det hele tatt)- men utrolig fine å se på....NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN? Det får være måte på..smiler. Ha en fin dag i kosebutikken din. klem H

Berit sa...

Tipper den blir flott jeg!
Og sånne puffer er utmerket sted å legge fra seg ting i... Står nemlig noen sånne her i huset, om dog i litt annen utgave - ;)
Men bedre å ha *tusen ting* i dem, enn strødd rundt om ellers ;)

Maliva`s verden sa...

Oh så hyggelig å høre,det varmet...Men nå ble jeg nysj.på hvem ho andre du nevnte er...blogger ho?Ja nå kan jeg tenke meg du gleder deg til å få jakke i posten.....Blitt favorittplagget mitt det nå...natti natt..Klem

Guttemamma sa...

Den pufffen kommer til å bli strøken, vi får vel se??

lavendel mio sa...

Hei.Takk for fin kommentar på bloggen min:)
Koselig blogg du har,her har jeg ikke vert før...kommer garantert tilbake:)
Den puffen blir helt nydelig kan jeg tenke meg.Har vert ute etter en slik lenge,de "vokser" ikke på trær disse akkurat lenger...:)

Ha en koselig dag:)

Nikoline sa...

Skal berre sei deg at det er ei anna Nikoline som kunne tenkt seg den puffen også....
Men me hadde vel neppe valgt samme stoff trur eg,me to Nikolinene :0)
Me får vel sjå ferdig resultat?
Kos deg i vinterkvelden!