12.03.2009

Se min kjole......

Godt inspirert av flotte damer både i blogglandia og privat har jeg sydd meg en kjole!! Det er vår kjære datter Nikoline på 9år som har designet pynten på kjolen min. Hun tegnet massevis av hjerter og jeg fikk velge hvilket jeg ville bruke. Da jeg liker å bruke store kjeder som er lange ble det naturlig å plassere pynten nede og ikke på brystet!Vet ikke helt om den er ferdig enda, eller om det skal noe rundt halsen og nederst på armene. Det må jeg tenke litt på.


Disse skjønne Ranunklene kjøpte jeg på Lille Stasjon(vår nabobutikk, dessverre ikke på nett). De er helt nydelige og ser absolutt ikke "falske" ut!

Hun selger også, etter stort trykk fra meg, Green Gate! Dette er siste dagers påfyll hos meg, det begynner å vises litt i skapene nå! Jeg elsker disse beige og hvite tingene!


Disse kjekke karene fra familien elg er rundt i nærmiljøet her hele tiden! Gjerne etterfulgt av 6 til 8 rådyr. Vi bor på en vakker plass! Dette bildet er tatt fra gårdsplassen vår.Siden jeg skal på foreldremøte ikveld, og jeg skal sy imorgen, tenkte jeg ønske dere god helg allerede nå jeg. Det gjør jeg med dette vakre bilde av to små som venter på andre del av Norske talenter på fredagskvelden! Dagligdags bilder er mer viktig enn bursdager og 17.mai synes jeg!


14 kommentarer:

Livy sa...

Hei Aase!
Så utrolig fin kjolen ble! Du er kjempeflink!

Så kjekt med en slik nabobutikk da, det skulle jeg også ville ha! Er helt enig med deg i at det service er lekkert, jeg har endel deler til det jeg også;-)

Koselig bilder av jentene dine, herlig med dagligdagse bilder synes jeg!

Nå skal jeg rusle til tannlegen :-( Ha en super helg min venn!

Klem fra Livy

Rådyrveien sa...

Så flott kjole! Har du designet mønsteret selv eller kjøpt?
Nydelige blomster. Så helt ekte ut for meg (eller var de det, kanskje?).
God helg til deg og dine også!
Klemz!

@afjo72 sa...

Wow, for en flott kjole!! :o) Kjekt å ha en sånn Green Gate leverandør i nabolaget da, det hadde jammen vært noe...

Guttemamma sa...

WOW!!! Og wow...,kjempefin!! Ranuklene er også helt nydelige, og greengate er jo aldri feil...:-)
Skjønne fredagskos-jenter har du og!!
KLem

Cecilie sa...

Wow!!! Den kjolen ble råstilig!! :)

Og de ranunklene var flotte - så jo helt ekte ut! :o

Ha en superduper dag!

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så nydelig kjole du har sydd. klem Siv

Klaffen sa...

Så flott kjolen ble - dette bør du gjøre me... hint hint :) Takk for at du vil hjelpe meg lørdag også, du er en god venn altså! Ja elgen og rådyra er så herlige og vi er jamme heldige som har de så nær innpå!! jentene er LIVE det er poenget, og like skjønne as usual:) Klem fra naboen i 3 dager til

tas sa...

Hei !

Syr du også ???? Du er jammen flink !! Ser ut som jeg må innom Lier Stasjon neste gang jeg skal til Lierbyen .... Det servise så innmari fint ut !
Ha en flott helg !
Trude

Sivs hus sa...

Hei, Det ligger en utfordring til deg hos meg. klem Siv

Jossa sa...

Så lekker kjole.....har en kollega som syr slike også....er grønn av misunnelse....heldig er de som er flinke til å sy:)

Fikk rasket med meg litt GG i lunsjen i dag, kjøpte de siste beige asjettene som stod i hyllen...:)Det har kanskje gått unna de siste dagene?
Jeg vil ha meeeeer!!

Ha en strålende helg !

Klem Jossa :)

nr 35 sa...

Hei

Takk for hyggelig kommentar.
Her i Lier er vi visst flinke til mye forskjellig ser jeg ;o)

Ha en god helg!

...det service sparer jeg også på - ikke den eneste ser jeg.

pepperkverna sa...

FLott kjole! Hege

Christine sa...

åh, de ranunklene var helt nydelige! sånne burde jeg absolutt hatt, jeg synes det er litt waste å bruke penger på ekte, de dør jo så fort.. dessuten eier jeg ikke en eneste vase *fnis*

AB sa...

Så flott kjole Aase. Har du funnet mønster noe sted eller tatt fra egne tanker?? Tror jeg ønkser meg en symaskin og noen sytimer hos deg jeg ;))