13.03.2009

Tips meg......

Ja da har tiden kommet hvor noe må gjøres med dette "grufulle" furukontoret vårt!! Jeg omtrent gremmes over hvordan det ser ut. Dette er altså kontoret i butikken vår!! Så damer, jeg trenger tips til hvilken hvitfarge som skal velges på veggene her. Dere ser brunfargen på de ferdig lakkede vinduene. Det betyr at jeg må ha en hvit / meget lys farge som står til denne brune. Vinduene skal nemlig ikke males. Har ikke tålmodighet til slikt pirkearbeid, ikke tror jeg de blir pene heller.

Kanskje kommer en liten koselig ting fra butikken vår til en av de som kommer med noen råd her!!

Avslutter med to koselige bilder av jentene for å gjøre innlegget litt hyggeligere!!

9 kommentarer:

Rådyrveien sa...

Hva med Latte? Tror det kunne blitt fint. Jeg har brukt Jotun Lady 10 Vegg i stua mi. Du finner bilder på bloggen.
GOD HELG!

Hilde

Rådyrveien sa...

Nå er det selvfølgelig ikke den malingen du skal ha på panelen, da, men fargen blir omtrent den samme. På kjøkkeninnredninga mi har jeg også brukt Latte, men da Vegg/Panel "Halvblank". Og på framskapet på kjøkkenet dessuten.
Bilder av det også på bloggen.
:)

Cecilie sa...

Hahaha... nå følte jeg meg nesten som hjemme!! :) Neida... furua vår er hvitbehandlet, men fysjom... vekk skal den lell!

Jeg ser ikke den brunfargen så godt på bildene (ser mer rødlig ut her, så jeg ser sikkert litt feil ;) ) - men det meste av hvitt/lyst burde vel gå greit til brunt?

Du kan jo leke deg litt med fargevelgeren til Jotun, feks: http://jotun.iscgnet.com/selection-main.asp?MajorAreaID=3&MinorAreaID=8&CurrPage=1

Der kan du sette farger på listverk og vegger sammen ;)

Jeg har ikke fått testet Chi selv ennå, men synes den ser fin ut. Kanskje på grensen til ordentlig hvithvit... men det er jo deilig med hvitt :). Bomull blir nok litt mykere, men vil stå fint til vinduskarmene.

Ha en kjempefin helg! *s*

Rådyrveien sa...

Hehe! Ja, Konnerud er Konnerud. *ler*
Fatter (som forøvrig bor på Åskollen) pleier å si at her oppe er det 8 måneder vinter og 4 måneder dårlig sle'a-føre. Ser stygt ut som om han får rett i år... *ler*.
Lykke til med flyttingen til Mona. Skal hun flytte langt?
Vi skal tilbringe søndagen i Skrimhallen på Kongsberg (Håndball).
GOD HELG IGJEN!

Jannicke sa...

Kjekt du blir med på konkurransen!
Jeg vil råde deg til å male med Letthet 1624,
den er faktisk enda lysere en den klassiske eggehvit,
uten at den virker kald. Det er ikke blåskjær i den,
jeg liker fargen kjempegodt,
og har brukt den i flere rom her hjemme.
Lykke til!!

T:o)ve sa...

Ikke noe problem å male vinduer, jeg har gjort det på hele hytta og her hjemme, og det er småruta vinduer ;) Bruker bare malingsskrape på glassene etter at jeg er ferdig med alle straøkene. Lykke til med oppussingsprosjektet!

Sivs hus sa...

Hei, Når du skal velge farge i et rom, er det lurt å se hvilken retning rommet ligger, sør, nord etc. Ligger rommet mot nord, dvs kalt lys kan du ha en varm fargetone. Lligger rommet mot syd, dvs en varm fargetone, kan du ha en kald fargetone. God helgeklem Siv

Marit sa...

jeg er så tradisjonell at jeg liker vanlig eggeskallshvitt jeg...nesten hvitt, men litt varmere...

Åshild sa...

Jeg har akkurat malt soveromsveggene mine med fargen "Sjel". Den er lys-lys-beige og jeg syns den er nydelig. Blir spennende å se rommet ferdig malt. Overgangen fra umalt til malt panel er jo helt vanvittig herlig :D