12.08.2009

Min kjære.....

Min kjære mann er bare så snill!! Jeg har sagt jeg ønsket meg en stor og to små av disse lysestakene. Her om dagen kom han jammen hjem med de gitt!! Ikke husket han hva jeg hadde sagt heller så han hadde kjøpt tre store og to små han...he he!! Gjett om jeg var fornøyd!! Tusen takk kjære!!! Jeg er superglad i deg!!

Da måtte jeg jo vaske og rydde litt!! Det blir alltid endel flytting og miksing når man får noe nytt! Det er så gøy. Bordet har jeg malt og satt på sjablong, veldig fornøyd med det. Dette er i påvente av et annet bord jeg skal kjøpe når kontoen tillater det!!

Jeg må takke dere alle for alle flotte kommentarer og får at dere deltar i konkurransen min, link på siden her!! Dere er så søte alle sammen!!


Hardangersøm er bare så nydelig, men for meg med litt dårlig tålmodighet blir det ingen selvsydde duker!!

Ønsker dere alle en flott helg, den begynner vel snart den!! Håper jeg får tid til litt bloggrunder denne helgen ihvertfall!!Klem til dere alle!!

13 kommentarer:

Elis@beth sa...

Er det ikke hærlig med snille mannfolk!!!
Har lagt meg til som følger!

Ha en fin dag!

AB sa...

så snill mannen din er Aase, men du er vel ganske snill du også! Vi er heldige ;) Klem og god helg

Brocante sa...

Jeg tenker du har gjort deg fortjent til omtanken jeg :-) Slikt går ofte begge veier - og FORTSETT MED DET!

Lillan sa...

så snill din mann er da:))
heldige deg!

sånne ting oppmuntrer en ellers hektisk og rutinert hverdag:)

ha en riktig fin dag!!

klem fra Lillan

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Åhhh, hvilken herlig overraskelse! Sånne mannemenner skal man ta godt vare på :) Lystestakene var nydelige!

Guttemamma sa...

Bra mann, de er flotte Aase!!
Og ang.nøklekurven min,selvølgelig kommer ikke nøkler etc til å havne oppi der...

ninabakke sa...

Så snilt av han :)

Takk for at du deltar på konkurranse på fotoverden!

Tonje sa...

Hva skulle man gjøre uten snille menn? Det lurer jeg på også og priser meg lykkelig over å fått en gavmild og flott en selv. Bordet, duken og lysestakene er så lekre og du har så mye eye-candy i bloggen som jeg sikler på!

IfraLahell sa...

Hei Aase!
så koselig melding på bloggen min! Har sittet og bladd igjennom her hos deg nå og det er så mye fint å se på!! Også så morsomt at du driver godslageret- dit har jeg tenkt meg flere ganger nå. Gleder meg til å se hva dere har! Er vel bruktmarked om ikke lenge også?

Jeg er ikke fra Lier opprinnelig, men fra nabo kommunen Røyken. Flyttet hit til Engersand for et år siden og trives utrolig godt! Bloggetreff blir jeg helt sikkert med på. Morsomt å få møte damene bak alle disse fine bloggene! Gleder meg til å gølge med videre her altså! blir med på konkurransen din!!

Håper du får en nydelig helg

Klem IfraLahell

Hege - BOLIGglede sa...

Hei hei!
Snill mann du har:) Men det visste jeg jo..he he
Hun åpner en butikk på Eiker-senteret torsdag 20. aug. Men vet ikke om jeg er der åpningsdagen. Skal jobbe mest i butikken i byen jeg. Er med en del nå og ordner butikken før åpning.
Du får komme å se en dag:) Hun har veeeeldig mye varer...mye hummer og kanari;)
Har fått lov å selge noen av maleriene mine i butikken så det er jo litt gøy! :)
Heklingen går i rykk og napp..Plutselig kan jeg hekle 6-7 lapper en kveld, men så er det stopp noen dager. Er vel sånn det er.. Hadde trengt en sydentur jeg og!

Kjersti sa...

Hei Aase!
Så snill han er :O) De var vakre de lysestakene altså, og særlig nå som høsten er på gang med sitt mørke...
Har du hørt noe angående messa enda? Jeg er litt redd jeg er falt ut av systemet, siden jeg ikke var med på vårmessa...
Ha en strålende helg :o)
Klem fra Kjersti

Unknown sa...

Så snill mann du har da. Tror ikke mannen min kunne komme på å komme hjem med interiørting til meg :-). Takk for koselig besøk i bloggen min. Jeg dro faktisk med meg ungene til Lierbyen idag, men både du og nabobutikken hadde sikkert stengt da, for klokka var rundt to. Jeg hadde jo ikke sjekket adressen, så vi fant ikke fram. Fant sentrum, men ser nå av kartet at dere muligens ligger på motsatt side av rundkjøringen. Mulig jeg tar meg en tur til uka og da skal jeg stikke innom og hilse på. Ha en fin kveld videre.

Frk. T sa...

Så skjønn og oppmerksom mannen din er!!: ) Du er heldig Aase og jeg er sikker på at du fortjener en slik herlig mann.. Håper du har hatt en fin mandag, klem Frk T: )