09.08.2009

Skissedilla

Jammen har jeg greid å lage en Lo igjen, den satt laaaaangt inne altså! Ikke er jeg fornøyd heller, men jeg leverer alikevel!! Håper jeg er litt igang igjen nå!! Har jo masse flotte bilder fra hele sommeren å scrappe.


Minner dere også om sommerkonkurransen min litt lengre ned her!!

12 kommentarer:

mi@ sa...

Herlig bilde, og flotte farger du har brukt. Likte godt blomsterpynten.

Takk for bidraget

Dreamgirl sa...

Helt nydelig!
Alle mine amerikanske venninner elsker å scrappe. Jeg drev litt med det i USA, men oppdaget fort at jeg ikke har tålmodighet... JEg har jo tusenvis av bilder og det virket helt uoverkommelig å lage album... sukk

Men nydelig er det!

Sommerklem

Sigrun sa...

Godt å se du er i gang igjen! Håper du er med på ny omgang i KOM også! Jeg har levert første bidrag og er klar som ett egg for litt høstpuslerier!
Klem

Lene - nabon sa...

Nydelig synes jeg da!!

takk for bidrag!

P.S. Du må legge til link til dilla inne hos deg asså, ellers får du ikke bli med flere ganger!!! hehe

AB sa...

du er Aase! Jeg begynte å scrappe en gang, men med så altfor mange bilder, liten fantasi og liten tålmodighet satte en rask stopper på det hele. Håper dere har hatt en fin ferie. Nå er det jobb igjen for min del, merkelig hvor raskt man venner seg til å ha fri :)

AB sa...

så flink du er Aase, skulle det stå ;)

Sigrun sa...

Nå ble jeg nysgjerrig Aase! HVa scrapper du fortia....?

Frk. T sa...

Oii, så fint Aase!! Også så vakker og trøtt liten gutt: ) Nei, dette må du fortsette med.. Du er jo kjempeflink! hvordan var Tyrkia?? Klem til deg

Ida sa...

Så utrolig flott!

Koselig at du er med i konkurransen :)

klem

Lotta sa...

Åh så flink du er.. er jo litt herlig bilde:) Ja sant det..orange er jo litt stilig også:) Bare jeg som har blitt litt hvit i det siste;)
Ha en fin dag!
Klem fra
Lotta

ninabakke sa...

Kjempe søtt bidrag :)

Gøy med andre som både har foto og scrapping som hobby!

Takk for at du følger fotoverden!

Mvh Nina

Martine sa...

hei Aase:)

koselig du tok turen innom siden min:) nå følger jeg bloggen din også:) moro å se at det er noen andre der ute som scrapper:) jeg har lagd ett babyalbum nå, og er på mitt andre. skal legge ut bilder senere så kan du se:) utrolig fin blogg du har, og gaven fra mannen din var bare lekker:) elsker alt som har med dill dall og gjøre:)

hilsner fra Martine