11.09.2009Da er høsten her for fullt kjenner jeg, må kle meg i langarmet i butikken, da er det ingen tvil lenger! Snart må vel stilongsen på også....Jeg koser meg om høsten jeg da, baker, tenner masse lys og sitter i sofaen med hekletøy!!
Får du ikke lyst å sette deg ned??? Når har man tid da.....aldri....men jeg har blitt flinkere og jeg TAR meg tid!! Ikke ofte, men jeg gjør det!! GJØR det du også!!


Disse nydelige smykkene har fått hedersplass i stua nå.Hvorfor skal de ligge bortgjemt i et smykkeskrin?? Nei nå må de fram, og jeg synes de passet godt i denne nydelige lille klokken. Hjertet fikk jeg til dåpen og de to andre er arv fra mormor!! Vakkert!!
Helgen skal tilbringes i Drammenshallen hvor storejenta skal spille sin første virkelige håndballcup!! Hun skal jo bli håndballproff så vi får jo bare følge opp...hihi!! Det verste er tiden for frammøte imorgen tidlig......07.30 er tidlig synes jeg på en lørdag!! Gøy blir det sikkert da!!
Ønsker dere alle kjære blogglesere en vakker helg i nydelige høstfarger!! Gleder meg til å lese og hente litt inspirasjon hos dere i helgen!
Minner også samtidig om BLOGGTREFF I DRAMMEN håper mange har tid og lyst å treffe andre bloggere!!


15 kommentarer:

Missfryd sa...

Frodig og koselig høststemning utenfor hos deg. Og lekre ting inne:-)
Ønsker deg en herlig helg. Klem Ingrid

Photo-Me-Life sa...

Ja jeg må si at det var en fantastisk god gjerning av henne å kjøpe såpass store ting til meg å dra rundt på. Regner med at jeg har resten av stolene i starten av neste uke, blir spennende å se 6 stoler i mitt hus. Jeg har alltid hatt 2-4 stoler bare. ENDELIG går det an å sitte flere å spise sammens her!!!!!

Guttemamma sa...

God god håndballhelg!! Fint på fatet ditt og fint på trappa di!!
klem

Kathleen sa...

De hjertesmykkene fra Pia/Per er nydelige! Visste du at de er håndmalte? :)

~M~ sa...

Høsten er vakker. Savnet etter sommeren er litt stort i år kjenner jeg, men samtidig er liksom alltid høsten velkommen. Mørke kvelder, stearinlys, kakao og boller. Mmmmm.
Ha en super helg i håndballhallen.
Klem.

silje-sin sa...

Så nydelige høstbilder:) Og så lurt å pynte med smykker! Jeg bor i Porsgrunn jeg, så dette bloggtreffet hadde jo ikke vært så langt unna! Synes de fleste andre har vært på vestlandet. Vi må få det til en annen gang:) Jeg husker du spurte en gang om jeg scrapper. Og vet du, jeg gjør ikke det, jeg er helt elendig på å få satt meg ned å begynne på sånt! Ferdinand har jeg begynt å lage album til (sånn halv-scrapping:)) men nå har det jo hopet seg skikkelig opp, med to tette barn, og tusenvis av bilder som ikke er fremkalt engang.. Vet liksom ikke hvor jeg skal begynne med dette jeg.. Har du noen råd? Vil jo så gjerne lage fine album til ungene.. God helg, og lykke til på håndballcup! klem

Stoltzen2012 sa...

Herlighet så mye fint du har da! :o)..Ja sånne håndballkamper begynner tidlig..Minstemann her skal begynne på håndball nå også.. Han spiller fotball fra før, men nå ville han prøve håndball også.. puh.. :o) Ha en super lørdag! Klem fra Linda :)

Flittiglise Norway sa...

Så koselig bilde av smykkene:)++ resten da:) Ha et flott bloggtreff. Og en god kveld. Hilsen Lise

Tone sa...

Så koselig det er på trappa hos deg! Jeg bor ikke veldig langt unna Drammen, men synes slike ting er litt skumle... Trives best på sidelinjen jeg :-) Lykke til med proffkarrieren til din datter, og ha en deilig søndag :-)

HCNB sa...

Jeg ønsker deg verdens skjønneste dag. Du er så flink Aase. Nydelig høststemning. Superklem fra meg.

Guttemamma sa...

Hipp hurra,da ses vi!!

Solveig sa...

Så koselig blogg du har! Har ikke vært her før, men kjenner meg godt igjen i det du skriver. Liker meg også i sofakroken med et håndarbeid og en god, gammeldags film! Kjempekoselige høstbilder du viser!
Ha en fin kveld.
Klem fra Solveig

Villa von Krogh sa...

Hei Aase.
Jeg skal se ann formen på fredag. Er mulig jeg er litt utbrent om dagen. Tenkte å ta en legevisitt for å høre hva han sier.
Men er jeg i form så tar jeg meg en tur. Har fått innvilget fri fra mann og barn. :)

Hvordan gikk cupen da? Fint at dere stiller opp. Det gjorde mamma og pappa for meg med dansen, og det er jeg evig takknemlig for!

Kathleen sa...

Var helt sikker på at det var fra Arne Nordlie, veldig like hvertfall :) Her har du link:
http://www.piaogper-barnesmykker.no/jentesmykker

Tyra sa...

Heia, Aase!
Så flott initiativ med bloggtreff! Gleder meg masse!
Jeg har vært inne og sjekket siden til Pigen og siden jeg kommer rett fra jobb,tror jeg at jeg vil ha en indrefilet;0))
Da sees vi til fredag!
Klem fra Cathrine