14.09.2009

La Ville de Mille...tusen takk!!

Tusen takk til Hege med DENNE SKJØNNE BLOGGEN du er utrolig snill Hege!! Håper jeg får treffe deg på et bloggtreff snart altså!!

Jeg var så utrolig heldig å vinne hennes Giveaway. Knappe to dager etter trekning lå den skjønne pakken i postkassen. På en lørdag attpåtil!! En skikkelig vakker overraskelse i helgen!!

Huset var ryddig og jeg kunne bare pynte og ordne det til med mange lekre nye saker!! Den nydelige mørk turkise vasen fikk en rød rose i seg. De vakre lyseblå rutete håndklærne henger pent ved siden av vasken på kjøkkenet. Neste gang de er vasket er de kanskje duk på bordet for så fine var de!! Marmeladen av herlig blåbær skal spares til neste pannekakedag, torsdag kanskje??

Lysestaken har fått selskap av noen jeg hadde fra før, så den skinner fra stuebordet nå!!

Se bare det utrolig vakre brevet som fulgte med pakken da...dån. Det skal jeg bruke til noe ja!! Hvem vet hva det blir!!
Anbefaler dere alle et besøk i bloggen hennes. Bare headingen er nok til et besøk, den er utrolig vakker............

En kjempestor takk til deg vakre Hege!!

3 kommentarer:

AB sa...

så koselig gave du fikk Aase, det varmer på høstkveldene.

Kjempe fint det du har satt sammen med lyng ol, sier så veldig velkommen hit. Holdt på å handle meg noen lyngplanter i dag jeg også, men ble med tanken. Er så mye igjen å ordne før inngangspartiet vårt er ferdig, da mister man litt gnisten :(

Ha en fin kveld, nå er det valgvake snart :)

Anonym sa...

Heisann Snuppa:-)
Det er deg vel unt!
- veldig koselig å glede andre:-)
Ha en fin kveld, klem Hege!

sylysten sa...

Gratulerer;o), virkelig lekkert.
Klem
Linda;o)