30.11.2009

Adventstaken......

Det var jo den som skulle vært vist idag, sånn ble det ikke. Dere får heller se et dørskilt jeg laget denne uken for en tidligerer nabo. Hun har kjøpt leilighet i et boligkompleks, så det skal henge innendørs for de som måtte lure på dette. Skiltet er altså laget i papir og tåler ikke henge utendørs.

Nikoline fikk på regulering på tennene her på fredag. Det er ikke godt stakkar, og det blir noen tårer ja. Både hos hun og meg. Det er nemlig slik nå at vi selv regulerer denne og det betyr at jeg skal skru og vri i hennes gane hver morgen og kveld i 16 dager. Det er helt forfordelig å måtte gjøre dette når jeg vet hun får så vondt av det!! Hun er bare så flink da, ikke noe tull, men det er vondt ja!
Igår var det håndball cup å hun ville spille såklart!! Til tross for at hun kun har spist litt suppe siden fredag. Litt av en slankekur det der..........mulig det hadde vært noe for meg?? Heldigvis er hun flink å drikke. Håper det bedrer seg om noen dager jeg!!! Stakkars lille jenta vår!!

Etter håndball cupen dro vi rett til svømmehallen hvor Viktoria hadde time og vi var ikke hjemme før i 19 tiden. Da skulle det skrues, gråtes og koses så hele advent gikk i glemmeboka for vår del. Vi skal derfor tenne det første lyset ikveld og kose oss med litt is å det regnet jeg med hun klarer spise. Håper dere alle hadde en koselig adventsfeiring!!

Å idag lavet snøen ned og det er hvitt, lyst og trivelig ute!!! Juhu!!!!

12 kommentarer:

Livy sa...

Hei min venn!!
Huff stakkars jente *gode klemmer*

Nydelig skilt du har laget, kan tenke meg det kommer til å pynte opp fint!!

Ønsker deg og dine en fin dag - kos dere supermye med adventsstund.

Klem fra Livy

Bestemor Drillo sa...

For et flott dørskilt! Håper tannreguleringen går seg til, sånt er jo skikkelig vondt;) Ha en flott uke og kos deg med snøen for den misunner jeg deg! Klem!

MariMaja sa...

Kjempeflott dørskilt!
Stakars jente...ikke godt med regulering den første tiden nei :( Det går nok bedre etterhvert.
Ha en fin dag;)

Gro sa...

Heldige Kristin, det ble riktig lekkert... Og en liten hilsen til Nicoline: jeg føler med deg - det høres ikke noe godt ut, men det blir bra til slutt! Kos dere med adventslys/feiring i kveld! Klem fra Gro!

Hilde Heimdal sa...

Heisann du ? jeg har klart å surre bort adressen din :/

Kan du sende den på nytt på mail til meg ?? Skal jo sende den her stickersen vettu, carpe Diem :)Litt treg har hatt så mye å gjøre i det siste , men tenkte sende imorra :)

Tomines hjem sa...

hei kjære deg.. nydelig skilt du har laget.. er du en liten scrappedame også?? håper det går bra med din tapre datter.. huff.. jeg er glad vi slapp i siste sekund, det høres ikke godt ut.. ha en deilig uke!!

Bossa sa...

Uff, det tannreguleringsgreiene høres ikke godt ut. Når mine var små skulle "ALLE" ha regulering, men det var da ikke sånn skru-greie til.
Nydelig skilt. Ha en god dag videre. Klem :)

Therese fra huset med de rare i sa...

Huff det hørtes grusomt ut!! Ikke lett å måtte gjøre noe slikt med barna våre.. Selv om det er dte este for de..

Nydelig skilt:)

Laila -Karin sa...

For et nydelig skilt.
Synes synd i jentwen din . Dert høres skikkelig vondt ut.
Det går seg nok til.
Klem

Mitt hvite hus sa...

Uff da... dette hørtes forferdelig ut..verre enn når jeg hadde regulering for over 20 år siden..Min sønn fikk på for noen uker siden ..da var det ingen stramming...han skal inn å stramme i morgen..de bare knipser på strengen...


Nydelig skilt du har laget...

Ønsker deg en fin uke..
Klem Kerstin

AG sa...

Nydelig dørskilt du har laget!
Regulering er kjedelige greier, husker med skrekk tilbake til min egen periode med det:s Men, det blir veldig bra til slutt.
Lykke til i adventsstakejakten:)
Klem AG

mi@ sa...

Dørskiltet ble kjempeflott, Aase! Likte veldig godt at du fikk litt vintagestil over det uten at det tok overhånd.

Håper det går bedre med Nicoline og regulereingen nå. Ivar skal ta av sin i februar. Det ser vi frem til.