28.11.2009

Bloggrollen......

Er det bare hos meg det plutselig blir blogger borte fra bloggrollen tro?? Nå har det altså skjedd flere ganger her i det siste!!

9 kommentarer:

Bossa sa...

Hei. Jeg har ikke merket at noen av mine er borte....
Ha en superduper 1. advent. Klem :)

Shabbycharm sa...

nei har ikke merket noe på min blogg, men kommer noen ganger ikke inn på andres blogger, vet ikke va som er feil.
men ha en fin 1 söndag i advent.
klem bella

Guttemamma sa...

nei,men min oppdateres veldig rart om dagen...

Klaffen sa...

Hei vennen. Nei det skjer nok her og dessverre. I tillegg blir kommentareer også borte ting jeg vet jeg har lest blir sporløst BORTE...Blogger er ikke helt i vater kanskje? Kos dere denne deilige søndag. Klem

Bestemor Drillo sa...

Nei Bloggen er ikke helt som den skal om dagen, men akurat nå går det bra! Ha en fin søndag;) Klem!

Gro sa...

Heisan, Aase!
Har ikke blitt borte hos meg, men jeg synes at den oppdateres sent - viser nytt innlegg for 5 timer siden, når jeg vet det er 10 timer siden feks....Lodder ut det albumet jeg laget den kvelden vi scrappet... feirer at det kanskje blir 30.000 gjester før jul! Vil du bli med? (Selvom du sikkert scrapper mye finere enn meg, da...)

Gro sa...

Hei igjen Aase! Ja, vi må ta en tur på Picasso - der er det så koselig! Mitt første "bloggmøte" var der i sommer med Maliva!!! Og - i lige måde - glad jeg også for å ha blitt kjent med deg - et vennskap jeg er takknemmelig for! Gleder meg til å scrappe/skravle igjen! Klem fra Gro!

Hilde Heimdal sa...

Jeg kommer ikke med på rollen i det hele tatt jeg :/ ??

Arneberg sa...

Hei!Det har skjedd noen rare ting på min bloggroll også.tidene stemmer ikke alltid og noen "detter" ut...håper det ordner seg :-) Ha en fin kveld!Hilsen Mona