16.11.2009

Førjulsmarked


I helgen hadde vi årets store førjulsmarked i Lierbyen!! Det ble for oss et meget vellykket arrangement selv om værgudene ikke var med oss. Det startet så bra med snø lørdag morgen,hvitt og koselig, men det ble fort til slaps og glatt føre utover dagen. Søndag nesten regnet vi bort på morgen, men heldigvis ble det noe bedre og folk strømmet til.

Her fikk man kjøpt alt fra hjemmebakte kaker og godteri, til ulltøy i utallige varianter. Husflidslaget hadde sitt eget lokale fyllt til randen av flotte håndarbeider. Kunstforennigen hadde salgsutstilling også, der rakk jeg ikke innom engang.

Jeg rakk derimot en tur innom min herlige venninne Heidi Constanse for å se hennes flotte bilder. Et fikk bli med hjem, det skal få hedersplass på soverommet!! Dere får se det senere. Link til Heidis blogg ligger på siden min. Hun er meget verd et besøk!!

Det ble ikke mye tid til bildetaging, men jeg rakk da ta bilde av fyrstikkeskene jeg laget og solgte. Disse gikk virkelig unna, og jeg sto opp kl. 06.15 for å lage flere på søndag.........

Dagen idag har blitt brukt til litt opprydding etter helgen, ellers skal jeg på skravle/kreativkveld til Gro med vakre The Creme house ikveld og det gleder jeg meg til!!

13 kommentarer:

Torilpia sa...

Så spennende med førjulsmarked :o)
Også så mye du får gjort på kort tid .. nei - tror jammen jeg skal finne frem fyrstikkesker og utstyr her også .. fikk så lyst til å pusle litt :o)

Skal sjekke bloggen til venninna di også .. :o)

Ha en fortsatt fin mandag!!

Britt-Inger sa...

Hej.
Vilken underbar blogg du har. Kommer att titta in ofta.
Kram.

Tonje sa...

Så flott at det gikk unna for deg Aase, jeg tipper det var veldig mye flott der, skulle ønske jeg kunne vært der, jeg elsker nemlig julemarkeder!

Bestemor Drillo sa...

Dette så riktig trivelig ut;) (Bortsett fra været da) Så fint at du fikk avsetning på de flotte fyrstikkeskene;) Ha en fin mandagskveld!

Elin sa...

Dette hørtes spennende ut. Var sikkert my flott!

Fatima sa...

Julemarked er veldig hyggelig. Vi ha også laget dekorert fyrstikk esker til speideren sitt marked. Men er så usikkere på hva vi kan ta for dem. Hva tok du ? Kan jeg spørre ?

Ida sa...

Hei! Har aldri vært på siden din før, men den var fin! Her skal jeg titte innom igjen. Har begynnt å blogge litt selv og det er veldig hyggelig:-)

Linda sa...

Så fine fyrstikkesker:) Det er artig med slike julemarkeder:) håper jeg kommer med på ihvertfall et slikt i år:)
klem

Gry sa...

Flotte fyrstikkesker! Må prøve meg på mine egne også! Du har ikke tenkt på å lage et innlegg på forklaring på hvordan man tilpasser bildene vel?? :)
Klem fra Gry

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Så fine fyrstikkesker! Du er dyktig du Aasemor! Håper du er på jobben nestegang jeg dumper innom. Hva med en julelunch?
Klem fra Hanna

Villblomsten sa...

Hei :-)

Det ser ut som en spennede butikk :-)
Flotte fyrstikk-esker :-)

Hilde Heimdal sa...

Du vant konkurransen se inne hos meg ;)

Harmoni og nostalgi - Den Hvite Rose sa...

Hei. Du er virkelig kreativ. Håper du solgte mye! Nå lurer jeg på en ting som du kanskje kan svare på: Hva kommer det av når jeg går på oversikt på min side så kommer bare nye linker opp, ikke dere "gamle"? Føler at mange går meg "hus forbi" ? Klem Jorunn