12.11.2009

Wallas verden

Forrige helg var vi jo som jeg har nevnt før på et herlig bloggtreff hos Wallas verden .


Et par av tingene jeg kjøpte var dette flotte stativet for å henge klær på. Jeg falt fullstendig for det med en gang jeg så det. Å det var det fler som gjorde for jeg tror jammen hun solgte alle hun hadde!!

Bokstaven N ble også kjøpt der, vakker bokstav i jern som er malt shabby. Bokstaven står for Nikoline og det var hun som hadde på seg denne vakre kjolen da vi giftet oss i 2000, hun var da 1 år!! Jeg synes slike skatter er verd å vise fram og ikke bare ligge i en eske i kjelleren. Jeg fikk også etter masse inspirasjon i det utrolig flotte huset til Ragnhild inspirasjon til å rote meg ned i drivhuset å hente inn et gammelt vindu! Det får dere se en annen dag. Nå må jeg ned i butikken å ordne istand til vårt førjulsmarked i helgen.

Ønsker dere en flott helg allerede nå, for her blir det nok travelt fram til og med søndag.


16 kommentarer:

Arneberg sa...

Nydelig kjole som absolutt fortjener å bli vist frem!Stativet passet supert:-O Nå skal jeg ut i kulda og få meg litt frisk luft:-)Ha en fin og kreativ helg,hilsen Mona

(eddas) sa...

Ja...en må vise frem det pene en har....
ha en flott dag Aase..
klemmer edda

Bossa sa...

Så nydelig det ble da. Skikkelig fint stativ, altså...Har selv en liten kjole som har passert 55 år. Den er brukt av min søster og meg, men jeg er litt redd for å ha den framme hele tiden. Den er lys blå, og jeg er redd den vil bli falmet.
Ha en super dag
Klem :)

Tonje sa...

Så utrolig vakkert denne kjolen var Aase, og den trengte absolutt å vises frem på det nydelige stativet!

ingjerd sa...

Per-Ivar komenterte pakken som kom fra wallas verden for et par dager siden....Ikke mindre en to fine stativ ble forhåndsbestilt i august, pluss litt til da!!!!!

Villa von Krogh sa...

Fine ting Aase. Og for en kjole!

Nå har jeg tatt vekk snøen fra siden. Kanskje det hjalp. Kan du være en engel å sjekke?
Klem

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Fin nblogg du har,kram Agneta

Jossa sa...

Siden jeg ikke tittet innom på min handletur i dag, får jeg legge igjen spor etter meg her inne....

Så flott stativ,en god ide` å få "gamle" minner fram igjen!!!

Lykke til med Førjulsmarkedet, ble jo riktig julestemning ute også...

♥klem fra Jossa♥

Fru Fly * Heidi sa...

Utrolig vakker kjole!!! Og et sånt stativ synes jeg også er stilig, heldiggrisen som fant det!:)
Tusen takk for superkoselig hilsen hos meg, ble veldig glad. Og kjekt at jeg fant deg, her hos deg var det masse fint! Ha en flott helg. Klem fra Heidi

Sivs hus sa...

Hei, Så nydelig kjole. Gleder meg til neste bloggtreff. Helgeklem Siv

Dreamgirl sa...

Lykke til med førjuls marked! Både kjolen og stativet er nydelig.

Nyt helgen!

fie & Co sa...

WOW en så flot kjole! Og så dejlig en blog du har:0)

Rigtig god weekend!

Kjersti sa...

Hallo. Takk for sist. Vi har nå akkurat kommet oss hjem. Jeg fikk Jim til å kjøre innom i den søndagsåpne matbutikken for å kjøpe fyrstikker... Så nå skal jeg snart sette i gang produksjonen. Gleder meg til å pussle litt <3
Håper vi sees snart!
Hils Aase-mannen. Klem

Glad i hvitt sa...

Hei! Takk for tipset på bloggen! Jeg vil gjerne ha tlf nr slik at jeg kan få det billigere:) jeg så at det kun var til enkelt seng, men tenkte at jeg bare kunne ha det motsatt vei, altså fra midten og ned mpt enden av senga! Ha en fin søndag!

Gro sa...

Kjempeflott med syativet og brudepikekjolen - selvfølgelig måtte du ha dette stativet - helt nødt, altså! Gleder meg til besøk av deg i morgen - klem fra Gro.

Maliva`s verden sa...

Wow..det stativet der falt jeg også for....Både praktisk og dekorativt. Skjønner det også var et vellykket bloggtreff...håper vi sees på nyåret..hvis jeg ikke tar turen innom butikken din før jul da:o)Klem fra Maliva