28.04.2010

Hvor mange........Ja, hvor mange solbriller har man egentlig bruk for??? Skjønner altså ikke hvorfor jeg får det spørsmålet stadig vekk.........Her finner du alt fra HM briller til ekte og kjempegode Rayban!! Solbrillefrik er vel ikke det verste man kan være eller......

Her er selvfølgelig ikke med de briller som fortiden måtte ligge i vesker, skuffer, hyller, bager eller bilen!!

Solbriller er gøy!!
Stativet de henger på er godt inspirert av Maliva sin ide med hønsenetting. En eldgammel kjøkkenskapdør har fått tavlemaling og hønsenetting. En flott dekorasjon i gangen! Her ønskes gjester velkommen med gode ord!!
Vår vakre spesielle Hortensia smilte så vakkert i regnværet idag!!Jeg har mye å gjøre med våronna i butikken og hjemme om dagen, det betyr lite tid til blogging!! Nå derimot skal jeg nok få tatt med en tur innom dere alle sammen. Imorgen skal jeg nemlig på Notodden sykehus å operere i benet så nå skal jeg liksom holde meg i ro en hel uke da...kanskje 14 dager også...velvel...vi får se!! Jeg kommer innom dere en etter en nå!!

Ha en finfin uke alle fantastiske bloggere!!5 kommentarer:

ingjerd sa...

hvordan skal dette gå, en hel uke i ro........med blogg, pappir og regnvær burde det være gjennomførbart. Har hørt noen rykter om at det blir innevær til helga, noe som faktisk mottas med takk akkurat nå....

HegeT sa...

For en smart ide med tavlemaling og hønsenetting....
Og for de som ikke har solbrille fetich, går det jo ann å ha andre koselige ting hengende der.....
Tror jeg låner den ideen til hytta.....

Lykke til med operasjonen.
Regner med at du klarer å fylle dagene med noe kreativt....

koselig onsdagsklem
HegeT

Sigrun sa...

Lykke til! KLem

Line fra huset på landet sa...

Så koselig å se innlegg fra deg igjen! :))
Superfine ting du har på Godslageret. Masse fint der. Jeg har et par ting som jeg har forelsket meg helt i.

Psst.jeg har give away inne hos meg, om du vil være med ;)
God klem fra Line

Tonje sa...

Gud, så kul ide! Jeg har hele tiden fantasert om hvor jeg skal gjøre av mine tretti solbriller, alt fra høyskap fra gulv til tak, til å henge dem fra taket eller kaste niogtjue av dem. Ideen med hønsenetting var jo rett og slett bare formidabel god!! Den stjeler jeg!