09.04.2010

Påsken er over og hverdagen tilbake!

Tiden løper fra meg her gitt. Påsken er over og vi har kost oss med venner og familie hele påsken. Energinivået har vært litt lavt og jeg følger vel ikke opp bloggen slik jeg egentlig vil. Skulle gjerne besøkt dere alle hver dag og lagt igjen hyggelige kommentarer på alt det fine dere viser. Både tips, inredninger, interiør og scrappearbeider, og andre håndarbeider. Det er så utrolig mye lekkert ute i bloggverden nå. Stadig nye bloggere å bli kjent med og hyggelige kommentarer fra dere alle.

Jeg har fått en hel del awarder i løpet av påsken og jeg skulle veldig gjerne fulgt opp hver og en med eget innlegg. Det har jeg dessverre ikke energi til akkurat nå føler jeg. Jeg vil veldig gjerne få lov å takke dere alle for alle de hyggelige utmerkelsene dere har gitt meg. Det er jo dere som gjør det mulig å trives med bloggingen jenter!! Det er jo en glede hver dag å komme inn og se alt dere gjør også. Noen imponerer meg til de grader med sitt pågangsmot og sine vakre innlegg. Jeg tenker noen ganger, når sover dere da??? Synes jeg får til mye, men det slår jo ikke dere altså!! Bloggverden er bare helt herlig å være en del av.

I år var vel første gang siden vi flytta inn her for 8/9 år siden at jeg hadde fram påskepynten...koselig var det ihvertfall. Når så alt skulle vekk igjen så plukket jeg fram alt av pynt over hele og omrokkerte i riktig "Prinsesse Elin" stil. Jeg ble godt fornøyd med kjøkkenbenken ihvertfall. Lampa har stått på et bord i stua som nå skal leve livet på terrassen i sommer!!


Sjenken i stua fikk også litt ny pynt og nystrøket løper.

Nå ønsker jeg dere alle en nydelig helg, enten dere skal rake i hagen, kose dere, eller jobbe. Her skal jentene ha hver sin overnattingsgjest og jeg skal kose meg ute med litt småarbeider i hagen. Heldigvis er det meste av snøen borte!!

Så kan jeg jo slenge med på slutten at lavkarbokuren går sin vante gang igjen etter en lang og usunn påskeferie. De 9 kiloen som er borte er jeg strålende fornøyd med og jeg har tatt fatt på de siste 10 som skal av før sommeren.

15 kommentarer:

Besta sa...

Deilig å få en skikkelig opprydding i pynten av og til. Du har fått det så fint.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Catrine sa...

Lekre bilder!
Kos deg i helga!
Her er det altfor mye snø til hagearbeid enda - heldigvis skulle jeg neste sagt, hehe... Så planen er å kose oss ute i sola! :)
Ha en flott fredag! :)

Jossa sa...

Så flink du er, Aase! Må nok få noen tips om lavkarbo før bikini-sesongen starter jeg også..... det merkes på kroppen at jeg ikke har vært i like normal bevegelse det siste året:(

Ha en super helg, kos deg i hagen!

Klem fra Jossa ♥

Snertne sneller og små nøster sa...

Hei :-) Oj, så flink du har vært da :-D Går nok sikkert like greit med fortsettelsen og da - lykke til!

Riktig god helg og klem fra Siv

Fatima sa...

For et resultat du har av lavkarbo dietten. Flink er du. God helg til deg også.

Prinsesse Elin sa...

Takk for en koselig kommentar vennen.
Spennende med maling nå for tiden. Jeg gleder meg til å følge med på alle maleprosjektene som befinner seg rundt i Blogglandia.
Du må ha en nydelig dag og ei god helg videre. Klemmer fra Elin:)

Torilpia sa...

Jøsses så flink du er .. ni kilo borte .. gratulerer :o)

Så fint at dere har hatt ei super påske. Det har vi også hatt :o)

Påskepynt ble det ikke noe av hjemme i år - men der vi bodde kom det frem både gule lys og kyllinger :o) Minstejenta liker det sånn og da gjør jeg det også :o)

Driver med litt rydding i kjellerboder etc og skal kvitte meg med en del barneutstyr i første omgang - holder på å lage annonser etc .. men TTT .. *sukk*

Håper du har hatt ei flott helg og kost deg masse. Klemmer!!

Anonym sa...

Hei Åse. Nei den ligger i Abelhaugveien. Hvis du er på facebook er de der med adresse o.l. De har åpnet på lørdager og søndager fra 11-15, men åpner om de er hjemme. Skal legge ut flere bilder så følg med. Ha en fin kveld hilsen Britt Eva.

Linda sa...

flotte bilder:)
har noe til deg inne hos meg.
ønsker deg en finfin uke:)
klem

Anette Willemine sa...

Så flotte bilder!
Wow, så flink du er. Lavkarbo har jeg hørt mye bra om i det siste. En J og jeg kjenner har gått ned 22 kilo, og er fortsatt ikke ferdig! Imponerende!

Så koselig med jentetreff!

Ønsker deg en deilig kveld, Aase!

Klem,
Anette Willemine

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Wow du er flink du :)...og jeg som hadde tenkt å komme innom med noe å knaske på...gulrøtter? Lykke til videre Aase. Vi ses......
Klem fra Hanna

Line fra huset på landet sa...

Guri malla. Jeg har akkurat tatt en titt inne på Godslageret. Wow..der finnes det mye. Å holde styr på alt dette, må jo være en fulltidsjobb. Masse masse fint..og jeg fant noe jeg kunne tenke meg jeg. Foreløpig må jeg vente litt..ta det neste måned. hehe. Nå er det så mye jeg skal handle denne måneden..masse som er bestilt allerede.

Men veeeldig mye fint Aase :)
God klem,Line

Anette Willemine sa...

Tusen takk for koselig hilsen!
Ja, båtulykken i helgen var forferdelig trist. Datteren vår sin venninne kjenner henne godt.

Nå MÅ jeg bare få tatt meg en tur på Godslageret å myse. Kanskje jeg til og med finner noe som jeg kan bruke på terrassen?!

Herlig vær ved sjøen i dag. Skal ut en tur etterpå, men må få unnagjort noe her inne først.

Ha en deilig ukestart, Aase!

Klem,
Anette Willemine

yesheimen sa...

Tusen takk for hilsen i anledning bryllupet.

Så fint det ble på skjenken din.
Ha en flott dag.
Klem Ann<3

yesheimen sa...

Hei og tusen takk for hyggelig komentar i anledning vårt bryllup.

Godt å få ryddet litt. Nå er våren her og det lyse lette + masse blomster frister.
Ønsker deg en riktig god helg.
Klem Ann<3