18.11.2007

Slitsom, men flott helg!!

Oj oj, jeg burde jo være flinkere å oppdatere her ja!! Vi har hatt julemarked i lierbyen i helgen, masse mennesker godt salg og vi er helt utslitt!!!

Det værste med å ha marked i nå i helgen, var at jeg fikk min første pakke med Hanglar og stanglar i posten på torsdag!!!! Herlighet for en katastrofe å få noe så vakkert og flott i posten når man ikke har tid å prøve de!!!! Vel jeg fikk sneket inn litt montering og jammen har jeg klart å trykke to av hver med embossing nå ikveld. Jeg er igang med å male det første.

Eneste problemet er at jeg har en arm uten funksjon så alt tar laaaaang tid!! Var hos en massør på fredag, han mente det var et ekstremt tilfelle og at vi snarest måtte få tatt MR av denne skulderen og armen gitt!! ja ja, jeg får vel ta en tur til legen da......Tar så lang tid å skrive her også!! Det er høyrearmen som er ødelagt da, siden jeg er venstrehendt så klarer jeg meg greit alikevel!!

Begynner å glede oss til tur nå ihvertfall, skal bli deilig med litt sol og varme snart!!!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

heiiiiii tusen takk for hilsen hos meg.. jeg måtte bare skrive til deg med en gang... for hvet du hva.. vi skal til samme plass.. skal dere være 14 dager? vi skal reise den 8 desember og hjem 15 desember.. hadde jo vært koselig om vi hadde trefst der hi hi.
har du mail adressen min enda?
vi snakkes
klem fra elisabeth

HegeT sa...

Høres ut som en hektisk helg dere har hatt..
Så dumt med armer som streiker, håper den blir fort bra...sånn at du kan få laget noen hÄnglar kort...

Hørs utrolig fristende ut med en tur til sommervarme og sol..Kos dere masse.

Klem
HegeT

HegeT sa...

Ja du sitter vel på terassen med et glass med no`godt i du nå..... og hører på gresshoppene og skuer utover et mørklagt hav......

Mens vi trasker rundt i et regnevær som blåser både bortover og oppover.....*brrrrrr*
Ikke mye som minner om 1.ste desember i dag...

Kos dere i sol og varme, og lad opp bateriene til juleforberedelses innspurten...

Klem fra
HegeT