02.06.2009

Fantastisk pinse.....


En fantastisk flott pinse er over. Vi må se fram mot Lierdagene som arrangeres til helgen! Vi regner med fullt hus og stormende jubel da. Postgirobyggetspiller på lørdagen, søndag er det full fres med Jan Erik Larssen (autofil) som konfransier. Vi gleder oss, bretter opp arma og jobber ivei!!

I pinsen har vi virkelig kost oss, vi har jobbet ute, men i et roligere tempo enn vi pleier. Varmen har jo vært aldeles nydelig, og barna har badet i sprederen og vi har lagt plen og plantet!! Tenk for noen fantastiske mennesker som begynte å selge ferdigplen!! Takk til de!!! Det skal sies at det var noe varmt å spa i varmen, men det blir nå fint etterhvert!! Nå mangler vi ca bare 50 stauder, så er vi i mål....dåååånnnnn. Så mye den skråningen krever. Vel, vi får ta det litt etterhvert!!

Ellers planlegges det selskap her, et hemmelig sådan. Nå er ikke hovedpersonen på blogg så regner med det går greit!! Mellom 30 og 40 gjester hjemme hos oss krever litt planlegging!! Mange dansker trenger overnatting og det har vi fikset her Renskauggård Spekemat og tilbehør i butter og trau er bestillt!! Desserten blir is og jordbær, enkelt og godt!!!! Man inviterer ikke til selskap sommerstid i jordbærbygda, uten å serverer det nei!!!

Her kommer litt bilder fra en vakker og varm pinse. Riktignok måtte et pledd fram når det ble natt men.......

Takker dere alle for oppmuntrende kommentarer!! Blogging er gøy, skulle bare hatt så mye mer ledig tid!!

11 kommentarer:

Julies sa...

Hei du !
Ja, pinsa har jo vært helt utrolig !
Så det er Lierdagene nå til helga ja. Da skal du ha stand der, tenker jeg.
Skal komme å hilse på deg hvis jeg tar en tur nedover !

Brocante sa...

Lierdagene du.... Kanskje dukker jeg opp hvis gemalen har tid til å være sjåfør. Er fremdeles ikke i stand til å kjøre med den dumme balansenerven min....

Villa Kos og Kaos sa...

Hei du!
Tusen takk for særdeles koselig hilsen!
Så hyggelig at du koste deg inne hos meg!!
Men det var ikke noe mindre hyggelig hos deg da..
Artig å oppdage nye blogger!
Og takk for all ros om barna..men vi er riktignok "bare" forsterforeldre til 2, de andre 3 er våre egne..som du skjønner litt kaotisk..men mest kos!
Vi blogges igjen!
Ha det supert der ute!
Klem Gunn-Cathrine

Tonje sa...

Høres ut som dere har hatt nok å gjøre i pinsen, men det var jo et så praktfullt vær at det gjorde jo ingenting å jobbe litt.
Vi har ryddet og kastet hele pinsen og jaggu dukket det opp skjulte skatter også som jeg ikke ante jeg hadde. Lykke til videre med staudeplanting.

Unknown sa...

Hei åse
Koselige familiebilder...dere har vel kost dere med varmen i pinsen.
Den store festen... da har du vel litt å henge fingrene i.
Klem...Ellen

AG sa...

Hei:) Høres ut som om dere hadde en flott pinse:) Været var jo knall, synd det plutselig ble borte;)
Hytta ligger på fjellet, så jeg må nok spare det maritime til hus en gang i fremtiden:) Men, helt u-New England blir det nok ikke. Hytta ligger et stykke opp i Numedalen, så akkurat passe avstand egentlig:)
Håper dere har hatt noen flotte Lierdager i helga!
Klem AG

Rådyrveien sa...

Hehe!
Ja, jeg håper alt går som det skal nå. Kan nesten ikke vente her jeg sitter. :)
Ikke akkurat ny, da, men ny for meg i hvertfall. 5 år nyere enn min gamle Polo og 6 år gammel. Den forrige bilen (før Polo'n) var samme type, men 19 år eldre!!. Har nok skjedd mye siden den gang. :P Tror det skal bli bra jeg, selv om det ble avgjort litt sånn på sparket igår og idag.
Ha en fin kveld!

Julies sa...

Var i Lier, men alt for sent på fredagskvelden ...
Men det var trolig deg dattera mi fortalte om. " Du MÅ dra dit, for det er fullt av ting som passer til deg der ".
Søren og...

Tomines hjem sa...

Hei og hopp!! først: Tusen takk for at du er så søt og skriver hilsninger til meg... Jeg gleder meg hver dag når jeg ser det er noen... For det andre!! : Gjett om du har god smak!! Jeg håper det blir flott kjøkken, det ser iallefall sånn ut.. Det har nesten blitt sånn at jeg ikke bryr meg så mye om resten av huset, for jeg tror jeg blir 99 % av tiden min på kjøkkenet.. Ha en deilig dag, og kos deg masse... Kanskje vi sees snart på min ferd rundt om i landet nå for å samle ting til huset!! er jeg near by, så kommer jeg innom!!
Tomineshjem..

Villa von Krogh sa...

Hei Aase! :)
Ja en kunne trengt en gartner og vaskehjelp... Kanskje en vaktmester? :)
Greit å ha det passe stort slik at en kan gjøre alle tingene selv. Det er jo litt av kosen...
Ha en fin dag i dette grå været. Nå er det på tide med skikkelig sommer!
Anine

Lillan sa...

tusen takk for en kjempe fin kommentar i bloggen min. Vi tar en dag av gangen og samler oss sakte og sikkert sammen igjen. Er en del trygghetsfølelser som må på plass igjen. Men Det viktigste oppi alt er at Linnea jenta vår er frisk som en fisk! Vi er såå takknemmelige for det! Klem fra Lillan