20.01.2010

Middag i hverdagen.....

kan være hyggelig om man bare har bittelitt tid, og bittelitt servicer man liker!! Tomatsuppe og pannekaker smaker ganske så godt med den rette stylingen på bordet. Og med de rette herlige middagsgjester så klart, familien min!!Velbekomme!!


11 kommentarer:

Lillan sa...

åh tomatsuppe er herlig da!! det er min favorittsuppe over alle suppene:)

håper det smakte:)

Ruths datter sa...

Så fint du har dekket.Jeg er enig med deg at oppdekking og gjester betyr alt.Familien.
Klem

Anitashems sa...

Så koselige bilder. Tomatsuppe og pannekaker blir alltid godt mottatt her i huset!
Kjolen du har sydd var kjempefin.
Første gang jeg titter innom bloggen din. Ha en fin onsdagskveld.
Anita:-)

Torilpia sa...

Så koselig det så ut .. :o)

Måltid i Greengate-stil :o) Hadde tomatsuppe forrige dagen vi også - men kan ikke ha pannerkaker samtidig .. blir aaaaltfor mektig for oss her .. :o)

Hjemme hos foreldrene mine brukte vi ertesuppe før pannekakene .. men da hadde vi ikke bacon til da. Husker jo det som et herlig måltid. Var nesten avhengig av suppe før pannekakene den gang .. rart hvor vi forandrer smak :o)

Ha en fortsatt fin kveld - klem!

Arneberg sa...

Så koselig du gjør istand!Helligdager og festmåltider er flotte,minner som man kan leve lenge på!Men det er jo hverdagene med familien som er flest og som binder det hele sammen:-)Flott å gjøre det koselig på disse dagene også!!Nå skal jeg på med uteklær og putte kameraet i lomma,ut på tur i snøværet her på østlandet;.)Ha en flott torsdag!Hilsen Mona på Arneberg

Velkommen til min kreative verden sa...

Det hørtes godt ut. Jeg ser du gjør det på den riktige måten. Jeg måtte smile: ) Jeg så på Tv med Tommy Sharif som gjorde tomatsuppa uforglemmelig med hvordan man IKKE gjør det.

Bestemor Drillo sa...

Familien er det viktigste og du har virkelig dekket et nydelig bord til dem ! Pannekaker og tomatsuppe er nok en favoritt hos de fleste barn ;) Ha en fin kveld;)
Klem!

Kaoskontroll sa...

Ingen dum ide å lage litt ekstra stas på hverdagsmiddagen. Det er jo dem det er flest av! :)

Takk for hyggelig kommentar! Godt å vite at jeg ikke er alene om å bare skulle noe... litt fort og galt. ;)

Vi flyttet hit sent i fjor og skolene hadde da allerede fått listene over hvilke barn de kunne forvente å ta imot. Vi fikk derfor invitasjonen fra feil skole og da vi meldte fra til skolen om dette fikk vi "Vi har allerede for mange søkere, så dessverre...!"
Jeg har selvsagt skrevet et langt klagebrev og håper tingene ordner seg. Det MÅ ordne seg, for vi bor midt i skolens område og alternativene er for langt unna + at alle andre barna her skal gå på den riktige skolen. Får bare krysse fingrene for at det ikke blir en lang og vond kamp! For jeg har IKKE tenkt å gi meg! ;)

h.espe sa...

Så skjønt du har gjort det til en vanlig hverdagsmiddag - herlig!!!

Lykke - i dag har jeg vært og kjøpt meg min første Tulp & Tatamo kjole - kanskje inspirert av den flotte kjolen du har laget - den var helt fantastisk, du er ganske enkelt råflink !!!

Ha en fin kveld!!

Klem fra Hildegunn

Thelma Louise sa...

Hej.:-) ja du sier noe.:-) med den rette stylingen :-) sant det

Ang min blogg og tekst på siden ved bildene, noen flere som har sagt det. Og nå tror jeg at jeg vet hva som er årsaken. Jeg tror det er fordi blogspot er treg med å oppdatere. Når jeg laget innlegget var tektsten på siden av to av bildene mine, det har noe med at jeg har så store bilder. Så forandrer jeg det hos meg, og alt ser fra ut når jeg logger inn fra flere pc for å teste. Men det henger tydligvis i systemet til blogspot...vet ikke om det hjelper å klikke på opp oppdatering hos deg ? Skjønner det er slitsomt å lese..og det er irriterende for meg at det vises sånn hos noen av dere, men ikke hos meg, eller feks. når jeg går inn fra min datters pc...vet ikke om det kan ha noe med hvilken nettleser man bruker ?? Når jeg går inn på noen blogger via explorer får jeg opp dobbelt header bilde...:-)

Ha en fin fin dag.:-) Klem Gry

Nikoline sa...

To viktige ting du påpekar her... heilt einig!
Riktig god helg:0)