07.01.2008

2008 skal bli et bedre år.......
Jeg vil nå ønske dere alle et riktig godt og kreativt nyttår!!!

Jeg er nok dessverre ikke så flink som jeg hadde håpet med å besøke min egen eller andres blogger. Det er jo bare så koselig når man har tid å sitte å bla seg gjennom deres liv og hobby på denne måten!! Jeg koser meg virkelig, men det er vel som for mange andre tiden som ikke strekker til.

Vi har hatt en fantastisk helg, med masse snø, aking, bursdag hos bestefar og lørdagskos for oss selv her hjemme etter mange juleselskaper.

I går var vi ute med spark og akebrett i flere timer, det er bare så herlig!!!! Idag er den harde hverdagen tilbake, skole, barnehage, turn og krangling omhva vi skal ha til middag!!

Torsdag 24 januar er det julekort kveld i heimen, de som føler for å begynne er hjertelig velkommen hit da!!! Da er det altså ikke lov å lage annet enn julekort.

Jeg er også litt i himmeln om dagen for jeg skal til PARIS!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tro det eller ei, vi er en supergjeng med masse norske scrappere som skal til Paris på scrappekurs!!!!!!! Gale vi, neida, bare eventyrlystne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eneste skår i gleden er at det er over 9 måneder til!!!!!!!!!!!Den som venter på noe godt.................................

Ha en strålende dag alle sammen!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

Camilla G sa...

Jeg og skal bli bedre i 2008- på legge spor fra meg. Jeg sniker og følger så mange sine liv& hobby, men legger sjelden spor fra meg:) Så herlig det ser ut med snø, her hos meg på vestlandet har vi gress å se på.. kunne godt fått noen snødager-selv om jeg ikke er så veldig fan av snø og kulde! Du har da VIRKELIG noe å se frem til da- Paris&scrapping. Kan det bli bedre? Får håpe for din del at sommeren flyr av sted *lol*

Elisabeth sa...

hei hei aase og tusen takk for hilsen;) de var jo bare så stilige de brikkene, jeg fikk med meg noen jeg også, men ikke så mange. tror du det går ann å få tak i her i Norge? hadde vært litt kult å hatt det på et kurs en gang..
og herremann så heldig du er som skal til paris da... selv om det er 9 måneder til så er det alltid gøy å ha noe å se frem til..
ha en kjempe fin og kreativ uke;)
god klem fra elisabeth

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Skal du til Paris du også?! Jøjemeg, synes "hele" forumet skal dit jeg!! Men tenk så gøy dere får det da, skjønner veldig godt du synes 9 måneder er lenge å vente :D

Ønsker deg et godt nytt år!

Anonym sa...

så flott blogg!

å så gøy å reise til paris da! spennende!

Lene